Lenas Blogg

Lenas Blogg

Bloggcandy

ScrapPosted by Lena Tue, May 26, 2009 16:23:11

Inkywing har en bloggcandy och med så ljuvliga stämplar vill jag ju inte missa chansen!!

http://inkywings.blogg.se/2009/may/blogg-godis.html här kan du läsa mer om deras candy!

  • Comments(0)//lena.tjohej.se/#post116

Gjorde ett kort

ScrapPosted by Lena Tue, May 26, 2009 16:21:43
häromdagen. Det ser ut så här: Det var till mamma så det är fotat i bilen på väg dit. Hon blev glad lilla Mamman men trodde det var ett köpe-kort. Vet inte om jag ska bli glad eller ledsen över den kommentaren men jag väljer att bli stolt och glad tror jag.

  • Comments(0)//lena.tjohej.se/#post115

Pyssel

ScrapPosted by Lena Wed, January 07, 2009 00:40:20

Imorgon börjar jag jobba igen och jag som skulle hunnit så mycket på min ledighet. Har längtat efter att scrappa och dessutom skulle jag omorganisera alla mina grejor så jag skulle få ha scrapgrejor hemma och kortmakerigrejor på jobbet. Men inget av det har blivit gjort.

Men jag har gjort 5 minialbum med 6 sidor + en dubbelsidig tag i. Det tog mååånga timmar men blev uppskattade julklappar av de närmaste. Det är ett elände att ha skilda föräldrar ibland smiley .

Imorgon får jag nog sällskap i butiken i alla fall och så startar ju pysselträffarna igen! Kanske ska försöka att verkligen scrappa på träffarna i år?

  • Comments(0)//lena.tjohej.se/#post112

Premiär

ScrapPosted by Lena Fri, July 25, 2008 17:49:33

Vi har börjat pyssla lite i butiken och upptäcker att det är en del att pyssla med, så vi skjuter på premiären en vecka. Öppning blir det alltså den 20 augusti med en vip-kväll den 19 augusti. Hör av dig om du vill få en inbjudan!

Inköpen ska planeras och som ny kund vill alla leverantörer ha en STOR beställning och helst vill jag ju kunna handla vad jag vill oavsett leverantör så det gäller att få ihop beställningar av lagom storlek till alla. Och minsta antalet att beställa är 6 st hos nästan alla och det är mycket om man har en väldigt liten butik. Så att ta in akrylfärger tex när man helst vill ha alla nyanser blir DYRT helt enkelt. Och så gälle det ju att ta in RÄTT saker så att det jag köper in inte finns kvar om ett år. Helst ska det gå åt på mässorna men räcka till alla dagar på båda mässorna, lurigt, lurigt....

Men jag vill ju kunna köpa in fler nyheter som kommer i höst så det där med lagom mycket är drömmen!

Håll tummarna och kom gärna med uppmuntrande tips!

  • Comments(3)//lena.tjohej.se/#post97
Next »