Lenas Blogg

Lenas Blogg

Segt

AllmäntPosted by Lena Wed, March 18, 2009 12:55:19

Ibland är det segare än vanligt och idag är en sån dag. Jag vet att jag kommer få massa energi senare eller i alla fall ladda ur en massa men just nu är det segt.

Hade en underlig morgon med alla barnen hemma, dom stora hade studiedag och en av dom är sjuk. Håller på och tuggar mig igenom tvätt så det blev en del av det imorse + en del scannande inför stora saker på gång med stämplar. Försökte fixa en skrivare men det resulterade bara i en del kladd, en ledsen Samuel som itne fick ta alla papepr och en del skum rök ur maskinen.Lyckades slå i min ömma handled och det gjorde så ont så jag skrek.. känns bra mycekt fortfanade. Samuel var ungefär hur grinig som helst så till slut fick han gå o sova. Sov fortfarande när jag lastade in honom i nilen för att åka till dagis och sov fortfarande när jag lastade ur honom och la honom mot mig för att gå in på dagis...men vad lite bilar det är... inga problem att parera hade jag och.. vad tomt det ser ut... Åh, Samuel har också ledig elelr stängt på dagis i alal fall...

Skyndar till Ica för att hämta ut ett paket, Samuel sover i bilen men får inte gå före tanten före i kön. Får dock veta av sura ICa-Kilen att mitt paket inte kommit ännu, efter 16.00 står det ju på lappen.

Väl frame på jobbet känns det i alla fall rätt bra. Medans Samuel möblerar om en smula i butiken passar jag på att skriva ur mig dagens frustration för att på så vis börja på ny kula och simma uppåt!

Ska SNART börja jobba heltid i butiken och ha öppet mån-fredag. Återstår att se exakt vilken dag jag börjar.

  • Comments(0)//lena.tjohej.se/#post114