Lenas Blogg

Lenas Blogg

Vad tiden går!

AllmäntPosted by Lena Sat, April 02, 2011 21:42:00
Det känns som om det är oceaner av tid sedan jag skrev sist. Visserligen är det ett helt år sedan men det är ett så händelserikt år att det känns som flera.

Som ni vet blev det ingen flytt. Vi fick för låga bud på vårt hus så vi blir kvar. Och har bestämmt oss för att gilla läget :)

Har man barn kan man knappt bo bättre än så här. Så varför inte skaffa fler barn? Vi ställde upp som familjehem för Karlstad kommun och har just nu två tjejer boende hos oss. Dom är ett och nio år gamla. Vi får se hur länge dom behöver oss som extra föräldrar, för oss får dom gärna stanna! :)

Sen gick jag och blev politiker i somras/höstas. Vi föräldrar på Lunna/Mörmo förskola fick nog inför hotande ytterligare neddragningar av personalen och skapade en aultionsgrupp för räddandet av Hammarö förskolor. Det ena ledde till det andra och nu sitter jag i socialnämnden för Kristdemokraterna. Jättespännande och jag trivs som fisken i vattnet.

Vi har hunnit stänga vår butik också. Eftersom jag ska vara hemma med Lilltjejen åtminstone till sommaren så funkade ju inte det ihop med att ha en fysisk butik så butiken ligger i malpåse i väntan på framtiden. Jag kör fortfarande en del kurser men i övrigt är det lugnt på den fronten :)

Ja, det är väl senaste året i korthet. Det senaste är att vi bytt sovrum och att försommar projekete blir att Sara ska få eget rum i mitt förra kontor i "annexet". Blir nog bra. Stora tjejen kan komma o gå som hon vill :)

Sen en tråkig nyhet. Den 24 januari, på Gabriels namnsdag gick Karin Höök, pappas sambo bort efter en lång tids sjukdom.

På återseende. Om inte fullt lika länge ;)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.