Lenas Blogg

Lenas Blogg

Läget

AllmäntPosted by Lena Thu, November 03, 2011 19:12:45
Dags för en lägesrapport igen. Hösten har kommit på riktigt, märkte det ordentligt när jag var ute och åkte bil i tisdags och det var mörkt före sex. Suck! Gillar inte när det blir mörkt. Kommer säkert att vänja mig och kunna mysa med ljus och allt det där men det kändes som om det kom så plötsligt i år.


Jag funderar fortfarande på vad jag ska bli när jag blir stor men har hittat flera roliga jobb att söka. För det är det dags för nu. LillFia flyttade vidare igår. Hon behöver få vara ensam liten. Stora tjejen är kvar hos oss och passar på att mysa i Håkans knä. Tror det kommer bli bra även om det är med mycket blandade känslor vi släpper taget. Hittade en ensam gummistövel på hallgolvet idag. Men den kan jag ta med till helgen när stora tjejen ska träffa sin lillasyster så även såna praktiska detaljer löser sig lätt.


Ska verkligen inte skriva mycket, vill gå upp och pyssla istället, känns som om det var evighter sedan igen! Men det är det inte. Bara någon eller några veckor vilket verkligen känns som en evighet.


Vill göra bidrag till några utmaningar! Kul kul.


Har föresten startat en pysselblogg också. Wanels.blogspot.com


Där hamnar mitt scrap-pyssel hädanefter.


Butiken är för övrigt stängd och blir så men jag kör kurser istället. Kul som bara den. Älskar att hjälpa nybörjare att hitta vägen in i en ny hobby.


Nu väntar spring-vick i barnomsorgen i väntan på nya spännande utmaningar!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.