Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

Nu måste vi ta med vänner

PassPosted by Hjobo Mon, September 03, 2012 11:20:07

TDF i torsdags var lite tunnbefolkat, det är dags att ni tar med vänner och kör tillsammans. Första etappen var ganska flack, i Torsdags började vi jobba oss uppåt och var som högst på 606 meter över havet, jag lovar att det var tunga backar dit upp. På etappen fanns även ett spurtpris. Ni som kom gjorde det väldigt bra och vi fick upp värmen precis som vanligt

Nu på Torsdag kommer vi fortsätta upp i bergen, jag lovar ett kalaspass och lite inspiration för er alla. Det är inte kört för er att vara med på priset i TDF, alla har fortfarande chansen då det är utlottning mellan de som deltagit flest gånger.

På torsdag kör vi stage 2. Sätt in i kalendern.

  • Comments(0)//spinning.tjohej.se/#post27