Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

TDF 2012 TUESDAY, JULY 3RD - STAGE 3 197km

PassPosted by Hjobo Thu, September 06, 2012 11:34:30

Dags att köra TDF 2012 TUESDAY, JULY 3RD - STAGE 3 197km

Banprofil etapp 3 - fokus andra halvan:Branta kullar - Efter tre dagar i Belgien rullar Touren vidare in i Frankrike. 197 kilometer från Orchies till Boulogne väntar cyklisterna. Tour de France första etapp i Frankrike präglas av branta kullar och passar "puncheurs" som Peter Sagan.

Sammanfattning:
Vi går vidare i tour de France. Stage 2 gick enligt planer till Mark Cavendish medan Fabian Cancellara behöll den övergripande ledarens gula ledartröjan efter mestadels platt cyklande över Belgien.

Efter tre dagar i Belgien rullar Touren vidare in i Frankrike. 197 kilometer från Orchies till Boulogne väntar cyklisterna. Orchies var värd för en märklig händelse i 1982 års upplaga. Endast tre lag kom till start i lagtempot och loppet avbröts senare av att strejkande fabriksarbetare blockerade vägen.

Dagens etapp präglas av branta kullar. De sista 16 kilometerna kommer fem korta stignignar med upp emot en lutning på tio procent att sätta färg på loppet. Etappen avslutas med en 700 meter lång klättring. Med andra ord som upplagt för "punchears" som Peter Sagan, som spurtade starkast vid den branta målgången på den första etappen i Seraing.

För kandidaterna i sammandraget gäller det att skaffa en bra position för att undvika krascher. Och kanske är det läge för förhandsfavoriterna Cadel Evans och Bradley Wiggins att sno den gula ledartröjan från Fabian Cancellara.

Vi var allt för få förra gången, ta med kompisen och åk ett riktigt tufft backpass idag.

  • Comments(1)//spinning.tjohej.se/#post28