Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

Vecka 38. TDF Etapp 5: "Dags för Cavendish favoritsträcka"

PassPosted by Hjobo Thu, September 20, 2012 12:17:52

Flat V38 Rouen > Saint-Quentin 196.5 km

Efter att ha tagit sig ut längs den franska västkusten beger sig åkarna i dag inåt landet igen och tar sikte på Saint Quentin som ligger dryga 19.6 kilometer från startpunkten i Rouen.

Precis som under gårdagen så handlar det om en mycket flack etapp där snarare väder och vind är den stora utmaningen. Det här är en riktig favoritsträcka för storstjärnan

Mark Cavendish som har vunnit den tre gånger de senaste fyra åren. Kanske får han en möjlighet att klättra i resultatlistan efter sin tunga inledning på touren.

Här är highlights från etappen.  • Comments(1)//spinning.tjohej.se/#post30