Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

Vecka 39 TDF etapp 6

PassPosted by Hjobo Thu, September 27, 2012 08:15:16

Klockan 18.30 kör vi på SATS Färjestad

Etapp 7: Tomblaine > La Planche des Belles Filles

Första riktiga testet för de stora favoriterna

Efter gårdagens galna krasch är det dags för en sargad klunga att ta sig an Tour de France tuffaste etapp hittills. Med en brant avslutning på sex kilometer är det dags för toppåkarna att bekänna färg för första gången.

Med start i Tomblaine och målgång i skidorten La Planche des Belles Filles besöker Tour de France två orter den aldrig varit i förut.

Den 199 kilometer långa sträckan bjuder på två berg i kategori tre, det tuffaste ligger på 954 meters höjd, innan det är dags för den utmanande avslutningen.

Klättringen upp till mål är 5.9 kilometer lång med en snittlutning på 8.5 procent. Det är något som favoriterna till totalsegern inte kan skratta bort och Cadel Evans och de andra kommer få slita för att inte tappa värdefulla sekunder.

Det kan vara dags för Fabian Cancellara, som haft den gula ledatröjan sedan etapp 1, att lämna över den till någon annan.

Den rödprickiga bergspriströjan, maillot à pois, sitter på den som leder bergspristävlingen. Även i detta fall gäller det att vinna poäng, men poängen delas ut till dem som passerar först vid bergstoppar.

  • Comments(1)//spinning.tjohej.se/#post31