Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

TDF Etapp 12

PassPosted by Hjobo Thu, November 01, 2012 16:49:10

Medium mountains

Etapp 13, Saint-Paul-Trois-Châteaux - Le Cap d'Agde, 217 km
Etappen till Cap d'Agde är också den lång men mindre tuff än dagen före, åtminstone sett till banprofilen. Men om man får önska något så hoppas jag att det blåser lite denna dag. Sista delen av sträckan går utmed en del av den 100 kilometer långa kuststräckan i Languedoc- Roussillon. Med lite vind från Medelhavet kan det bli lite rörigt i finalen.

Man har också en ganska kort men brant stigning som man når bergspriset på (Mont Saint-Clair) med 23 kilometer kvar till mål. Det troliga är att det ändå blir en klungspurt av denna etapp. Spurtarna har nämligen inte många chanser kvar efter denna. Och just en spurtare vann här den enda gången man haft etappmål i Cap d'Agde. Belgaren Tom Steels tog hem etappen då, 1998.

Profil

Sista fem kilometrarna

  • Comments(1)//spinning.tjohej.se/#post38