Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

TDF nr 14 av 16

PassPosted by Hjobo Thu, November 29, 2012 14:06:31

Nästnäst sista TDFen 2012, Etapp 18 av 20

V50 går vi i mål

Bonneval > Chartres 53.5 km

Dags för Bradley Wiggins att knyta ihop säcken?

Tour de France avslutande helg är här och även om inget är klart än, så talar allt för att Bradley Wiggins kommer stå framför triumfbågen iklädd den gula ledatröjan på söndag. Inför den 19:e etappen, som är ett 53.5 kilometer långt tempolopp mellan Bonneval och Chartres, leder Wiggins med 2:05 före lagkamraten Chris Froome och ytterliga 36 sekunder före Vincenzo Nibali.

- Det här tempoloppet har jag tänkt på under hela året, skriver Bradley Wiggins i en krönika för The Guardian.

- Jag har hela tiden haft i huvudet att den här etappen kommer vara avgörande för Touren, nu handlar det istället om att befästa det jag redan gjort. Jag kan gå in i det här loppet helt utan rädsla. Jag vill njuta av det och slutföra jobbet med stil.

Bradley Wiggins är favorit till etappvinsten då han är en av världens snabbaste cyklister mot klockan. Den mod-influerade britten med de stora polisongerna vann tempoloppet på den nionde etappen med hela 35 sekunder.

Den förste cyklisten ger sig iväg från starten i Chartres klockan 12:00. Fredrik Kessiakoff startar 15:02 och Bradley Wiggins ger sig iväg som siste man 16:33

  • Comments(0)//spinning.tjohej.se/#post40