Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

Champagne och spurt när Tour de France når målet i Paris

PassPosted by Hjobo Thu, December 13, 2012 16:10:33
Kampen om den gula ledartröjan är över. Nu ska Tour de France avslutas med champagneskålning och en uppgörelse på Champs-Elysées i Paris.
Den 120 kilometer långa etappen som startar i Rambouillet är ingen vanlig Tour de France-etapp. Det är nummer 20 i ordningen och den sista för året med traditionell målgång på det Champs-Elysées i Paris som den franske sångaren Joe Dassin sjöng så fint om.


Det totala sammandraget avgjordes igår och vinnaren av Tour de France 2012 heter Bradley Wiggins. Britten var överlägsen på gårdagens tempolopp och vinner Touren tre minuter före sin lagkamrat Chris Froome.

En bit efter starten brukar Tourvinnaren ofta, cyklandes, skåla i champagne tillsammans med sin servicebil och lagkamrater. Det mesta talar för att Team Sky, som alltså tagit en dubbelseger, kommer att fortsätta med den traditionen.

När cyklisterna väl närmar sig målet i Paris kommer dock Team Sky att tävla igen. På varvbanan inne Paris kommer deras superspurtare Mark Cavendish vilja vinna.

Cavendish har vunnit på Champs-Elysées de tre senaste åren och är efter sin uppvisning på den 18:e etappen storfavorit att göra det igen. Lag som Orica-GreenEdge och Lotto-Belisol kommer också vilja blanda sig i etappsegern med Matt Goss och André Greipel.

Vem Vann?
http://www.dn.se/sport/wiggins-vann-tour-de-france

  • Comments(0)//spinning.tjohej.se/#post42