Träning

Träning

Välkommen till Spinning @ tjohej.se

Om du tränar minst 2 gånger i veckan får du ta del av träningens alla kroppsliga fördelar. Tränar du mindre så bibehåller du bara, eller i värsta fall tappar de träningsresultat som du redan har uppnått. Tränar du inte alls och har ett väldigt stillasittande jobb och orörlig fritid då finns det stor risk att du drar på dig än mer ohälsa. Så börja motionera och träna och upptäck hur roligt det faktiskt är! Alla framsteg du gör stimulerar dessutom bara till fortsatt träning. Tillsist kan du faktiskt bli så beroende av att träna att du inte kan vara utan!

100 Dagar

HälsaPosted by Hjobo Mon, December 03, 2012 11:22:27

I takt med att mörkret kommit har jag inte riktigt orkat hålla igång som jag gjorde i sommras, lite sliten av ljusbristen och annat har väl gjort att det inte riktigt gått som jag vill med fysiken. Det startade med att jag slutade snusa, jag gick upp tio kilo och jag lovar att den enda ändringen var just snuset. Inte kul! Jag trodde väl att det rättar väl till sig och ett kort tag såg det ut att vända, men icke. Nu har det till och med dragit iväg några kilo till och nu får det väl vara bra snart? Jag har kommit fram till att det är dags för en personlig utmaning!

100 dagar med striktare diet

100 dagar träning

100 dagar utan alkohol

Låter det enkelt? Ja häng med då så kör vi. Jag skapade en kommunity blogg där du som vill vara med kan blogga tillsammans med mig, lite om framsteg, bakslag, utmaningar, undantag (?) och så vidare. Kanske kan vi bli några stycken som vill göra det tillsammans? Kanske inte allt men en del, kanske bara hålla en striktare diet i 100 dagar räcker som utmaning? Välkommen du med. http://100dagar.forum24.se/ är adressen. Vill du vara med? Skicka mig ett mail på karlstad @ hotmail.se (skriv ihop, jag vill bara slippa alla robotar som söker mailadresser)

Reglerna är att man ska göra sitt bästa!

Jag tänket att kanske skulle man ta sina mått, skriva sitt mål och sina farhågor innan vi kör igång. Jag hade tänkt köra igång den 21 december, det är vintersolståndet och visar att hoppet finns att värmen kommer åter. 100 dagar från 21 december ger oss 2013-03-30, samma datum som vi går över till sommartid igen :)

Hur passande är inte det?

Vad sägs om att ta tag i det i tid för en gångs skull? Jag kör och jag välkomnar er att hänga med.

Kanske kan vi bli ett gäng som kan fira detta lagom tills sommaren är här? Det är en rolig ide, hoppas du vill vara med...

Det verkar bli succe :)

Var med och gå in på http://100dagar.forum24.se/

så kan du anmäla dig där... Bloggen http://100dagar.tjohej.se kommer inte orka med men vi behåller den ändå så får vi se vad som kommer där.:)

http://100dagar.forum24.se/ är stället som gäller nu

  • Comments(0)