Yoga med Hjobo

Yoga med Hjobo

Yoga

Innan du sätter foten i en yogaklass, bör du kunna linda benen runt huvudet, hålla ett LYCKSALIG leende på läpparna medan du kvävs på rökelse och samtidigt engagerar dina bhandas.

Så kan man tro, det gjorde jag. Nu har jag fått en annan uppfattning och börjar en utbildning för att ta reda på mer om Yoga.

Denna blogg handlar om den resan.

SATS

UtövandePosted by Hjobo Tue, August 18, 2015 10:24
SATS är en av mina arbetsplatser. jag har arbetat där i mer än nio år nu, snart tio faktiskt. en fantastisk arbetsplats med utmaningar och mycket glädje.

Tidigare har jag haft klasser i spinning, kettlebell, 21 minutes (typ GRIT), tabata och cirkelträning. Nu har jag fått frågan om jag kan tänka mig att hålla yoga klasser, kul att få frågan även om jag verkligen inte är klar instruktör, inte enlig tradition Krishnam, inte ens nära.

SATS är dock en egen rörelse och jag ska hålla ett test pass för chefen och vår yoga master, de ska då bedöma om jag kan hålla enklare yoga klasser, kanske för nybörjare till en början. Lite pirrigt är det men jag kommer göra mitt bästa, precis som jag alltid gör :)

idag ska jag börja med att titta på ett upplägg, det blir en blandning av asana som jag gillar och jag ska försöka applicera allt jag lärt mig hittills. Mycket pranayama blir det med, det är det viktigaste för mig. Jag kommer inte använda mig av musik vilket är ovanligt för SATS, vi får se vad de tycker om det, men jag klarar verkligen inte av plink plonk musiken som ofta tar över yoga klasserna som jag varit med på. Där tycker jag yoga skolan har rätt ide, de har tyst på klassen, väldigt vilsamt och man får en chans att gå in i yogan istället för att störa sig på oljudet.

Ja det blir en test och jag hoppas faktiskt jag lyckas, det skull bli en bra balans mellan de pass jag vanligen kör som handlar mest om styrka och intensitet.

Vidare bulletiner följer.  • Comments(0)